Produkter för nobilia kuche (4)

KAKAOSMÖR 1kg - KAKAOBÖNOR

KAKAOSMÖR 1kg - KAKAOBÖNOR

Kakaosmör är en vegetabilisk fettprodukt som framställs genom att pressa kakaobönor för att få kakaopulver. KOMPOSITION* Fettsyra 5% 34 % stearinsyra 34 % oljesyra 26 % palmitinsyra 2 % linolsyra 4 % Andra mättade fettsyror 5764 % Total procentandel mättade fetter KONTAKT URSPRUNG IVORY KUSTEN WEBBPLATS TEL 0032 466241698 NETTOVIKT 500G Etiketter: Kakaosmör, Kakaopulver Vikt: 1 kg
Hasselnötschoklad

Hasselnötschoklad

10% kaprylsyra (C8) härledd från kokosnöt, förutom långkedjiga fettsyror, MCT:er (medelkedjiga triglycerider) passerar helt förbi mag-tarmkanalen och går direkt till levern för ketonproduktion. Det kallas också 'glukosen i fetterna'. Det finns elva olika fettsyror i kokosnöt. Fyra av dem är MCT:er: kaproinsyra (C6), kaprylsyra (C8), kaprinsyra (C10) och laurinsyra (C12). C12 är tekniskt sett en MCT men kroppen bearbetar den som en långkedjig fettsyra. Under fasta eller när man äter en fasta-liknande kost som en lågkolhydrat- eller ketodiet blir kroppen katabol (nedbrytning) och börjar naturligt skapa ketonkroppar i levern. Det finns tre huvudtyper av ketonkroppar. Först kommer kroppen att producera acetoacetat (AcAc), sedan omvandlar den det till betahydroxibutyrat (BHB) och när det finns tillräckligt med BHB kommer resten att explodera till aceton som vi andas ut eller urinerar ut. Rena hasselnötter: Mycket rika på vitamin E Macadamiaolja: Rik på omega 7 (palmitoleinsyra) SKU: 5430002193014 vilken polyol: 11,2 g Energi: 441 Kcal, 1846 kJ Totalt fett: 39,8 g vilket mättat fett: 20,4 g Kolhydrater: 17,4 g vilket socker: 5 g* Protein: 11,9 g Salt: 0,0 g Fiber: 27,9 g Naturlig sötningskombination: Thaumatin, ribos och erytritol
Aubel Smör

Aubel Smör

250g Aubel Bakplåtspapper Hög Mjuk Halvsaltad
Comoros Vaniljursprung

Comoros Vaniljursprung

Komorerna består av 4 öar: Mayotte och tre öar som är oberoende av Frankrike, som bildar Unionen av Komorerna (Grande Comore, Anjouan och Moheli). Grande Comore är en vulkanö. Ön lider av en allvarlig brist på vatten, de vulkaniska bergen behåller inte vatten och det finns få källor. Den främsta ekonomiska resursen är odlingen av vanilj. Vanilj, som introducerades på Komorerna före 1930-talet, odlas på de fyra öarna på ett traditionellt sätt. Denna nyckfulla orkidé erbjuder en vacker blomklase. Befruktningen utförs manuellt av kvinnor vid gryningen. En duktig arbetare "gifter sig" med 1000 till 1500 vaniljblommor per dag. Under skördetiden plockar man pod för pod, till en exakt grad strax innan "teknisk mognad". Ursprung: Komorerna Region: Grande Comore Sort: Planifolia Anteckningar: Vegetal, floral, dragon SKU: 5430002193137 vilka Polyoler: 25g ° Energi: 525Kcal, 2197kJ Totalt fett: 49g vilket Mättat fett: 30g Kolhydrater: 32g vilket Socker: 6g * Protein: 9g Salt: 0g